Hotele de perete cu inductie se folosesc in bucatarii profesionale la evacuarea aerului viciat (gaze arse, aburi, fum) degajat de echipamentele de gatit profesionale, dar in acelasi timp asigura aport de aer proaspat din exterior.
Compartimentul de introducere aer proaspat nu prezinta sistem anticondens. Pentru evitarea formarii condensului pe hota, se recomanda introducerea aerului proaspat preincalzit.
Aerul introdus in bucatarie poate fi preincalzit cu baterie apa calda sau baterie rezistenta electrica.
Caracteristici:
- dimensiuni: 2200x1100x450mm (L x l x h [mm])
- material: inox AISI430 (1.4016) de grosime 0,8mm, cu finisaj scotch brite;
- prezinta canal colector prevazut cu robinet drenare grasimi;
- pe partea de inductie este echipata cu o fanta reglabila pentru aportul de aer in hota;
La cerere, hota se poate realiza si din inox AISI 304 (1.4301) si se poate echipa cu:
-ventilator centrifugal intern sau extern. Daca se doreste un ventilator, specificati debitul necesar. Daca nu cunoasteti aceasta informatie, specificati volumul bucatariei si diametrul / lungimea tubulaturii de evacuare;
-regulator de turatie, spoturi incastrate pe lungime;
-tubulatura rectangulara sau circulara din tabla de inox sau zincata.
Dimensiunile hotelor sunt de la 1600 la 4000 mm, cu latimi de 900/ 1100 mm.
La comanda se pot executa si hote cu dimensiuni atipice.
Produse de cea mai buna calitate
Preturi avantajoase
Termene de plata convenabile
Livrare prompta